Harley Davidson го додаде Electra Glide Revival како дел од серијата „H-D Icon“. Овој мотоцикл е верна репродукција на Electra Glide од 1969. Electra Glide Revival 2021 има ретро стил и луксузен изглед, со инкорпорирана денешна технологија. Напојуван е од Milwaukee-Eight 114 мотор со 97 коњски сили, а доаѓа и со карактеристики како Reflex ™ Defensive Rider Systems, Apple CarPlay, 5,25 инчни BOOM стандардни звучници и Boom!™ Box GTS инфозабавен систем. Harley Davidson Electra Glide Revival 2021 доаѓа во ограничено издание од 1.500 примероци со цена од околу 30.000 американски долари.