Прославувањето на велосипедот брендот Rapha го прослави со нова колекција за сезоната Есен-Зима 2021 која може да се каже дека е доста живописна, поради што и го добила името Flying Colours. Оваа колекција претставува продолжување на нивната колекција за сезоната Пролет-Лето 2021 која беше дизајнирана како оптимистички поглед на сезоната која доаѓа. Колекцијата изобилува со широка палета на облека за велосипедисти која одговара за секого и секоја прилика, од класичниот Brevet во контрастни нијанси па се до „Light Green“ Pro Team Bib Shorts II.