Кога ве фаќа паника од зимата која доаѓа, најубаво е да заминете во некоја пустина, во тропските предели каде може да уживате слободни како птица. Во галеријата подолу ви ги подготвивме најубавите хотели кои се наоѓаат во пустина, а кои дефинитивно треба да се вашето прибежиште од температурите под нулата. Па ако сакате да патувате оваа зима, а немате идеја каде, прескокнете ја планината и скијањето и упатете се на некоја од овие пустински дестинации.