Удобно сместен во областа Хесе, градот Франкфурт и оваа година ги собира автомобилските ентузијасти и љубителите на убавото возење на традиционалниот Саем за автомобили IAA. Најновите дизајнерски решенија, перформанси од кои ќе ви застане здивот и иновативни дискусии за иднината на автомобилизмот се само дел од настаните кои ќе го заскокоткаат вашето внимание. Доживејте го интересното возење низ социјалните мрежи на IAА,  заедно со магазинот Авто Плус. 

Во живо, од Франкфурт, следете ги момците од екипата на Авто Плус на профилите на  Instagram, Facebook и на www.avtoplus.mk