Скандинавската компанија X by Kygo го проширува својот спектар на стилски слушалки со нов модел наречен Xenon. Најновиот производ од меѓународно познатиот норвешки диџеј е опремен со Bluetooth 5.0 технологија, програмите што ги декодираат дигиталните податоци прилагодени од самиот диџеј и неговиот тим инженери, имаат цел да пружат врвно аудио искуство.

Kygo

Xenon може да се пофали со Active Noise Control (ANC) кој го филтрира несаканиот амбиентален звук и микрофон што им овозможува на корисниците да даваат говорни команди нивниот уред. Едноставниот дизајн на Xenon слушалките е завршен со LED „X” на двата надворешни панели.