За коосновачот на Calvin Klein, Бери Шварц и неговата сопруга Шерил, оваа вила во Санта Барбара е дизајнерско бегство од соништата. 

Пред десетина години, изнајмиле куќа за летување во Санта Барбара, Калифорнија, а многу набргу нашле парче земја во близина за да создадат свое мало прибежиште. Денес имаат фантастична вила која ги спојува модерното и органското, која изобилува со природни бои, светли тонови, доволно дрво за да се чувствувате пријатно и поглед кој опива.