Не е лесно да се најде совршена долна облека. Широкиот спектар може многу брзо да стане фрустрирачки, а изборот е суштински. Тоа е оној дел кој се носи нон-стоп па поради тоа удобноста, квалитетот и кројот се и тек како битни. За да заборавите дека воопшто носите нешто, тие треба да бидат меки и лесно да „спијат“ на кожата, со споеви што не притискаат и појас што не сече и не е лабав. Поради тоа ние направивме кратка листа на најдобрите дизајнерски парчиња на долна облека за мажи: