Модната куќа Dior со својот 25mm Buckle Belt ја дефинира луксузната техничка мода и придонесува кон истиот жанр, создавајќи тока за луксузниот колан. Додатокот е фокусиран на функционалноста, а е направен во елегантна црна боја со мат финиш, со нагласени 3Д детали и сребрени нити. Самиот колан е направен од груба црна трака брендирана со Dior обележја со дизајн кој лесно се прилагодува на секој обем на половина. Цената на овој колан е 710 американски долари.