Соработката помеѓу Dior и Даниел Аршам продолжува. Овој американски уметник претходно соработуваше со луксузната модна куќа за машката летна колекција 2020, на покана на уметничкиот директор на куќата. Овој пат соработката се остварува со лансирање на ланец со приврзок 3Д капа, направени од паладиум во мат бела завршница, потенцирана од груби розови кристални акценти. На капчето се гледа DIOR логото, што го следеше пристигнувањето на Ким Џонс, уметничкиот директор во луксузната модна куќа.