Актерот Диего Луна изгледа опасно во најавата за второто продолжение на серијата на Netflix, Narcos: Mexico.

Освен опасниот став на Луна, Narcos: Mexico ни јававува и подлабоко навлегување во кокаинското лудило на 80-те години на минатиот век. Во новата сезона, конечно ќе имаме прилика да го видиме лицето зад гласот на нараторот – Скот МекНери.

Narcos: Mexico со втората сезона, премиерно ќе почне да се прикажува на Netflix од 13 февруари 2020 година.