Фудбалерот Дејвид Бекам неодамна се обиде со нешто ново- сноубординг на Алпите. Како свој придружник Бекам ја имаше олимпијката Кјерсти Буас. Целта на ова беше промоција на часовникот Tudor Black Bay P01, во кампањата „Born To Dare“.

Повеќенаменски спортски часовник е развиен како прототип за морнарицата на САД во доцните 60-ти години на минатиот век. Погледенете како изгледа тоа…