На овогодинешната ЅЕМА можеа да се видат секаков вид на проекти. Секако, еден од поинтересните е овој Ford Bronco.

Овој примерок е размрдан со Vossen Wheels и AccuAir, кој за прв пат опремен со воздушна суспензија и крстен G.O.A.T (Go Over Any Terrain).

На тоа се додадени и Vossen’s 20×9.5-инчни повеќекраки Hybrid Forged HF6-3 тркала со Антрацит доработка. Со оваа подготовка, овој Bronco е подготвен и за пред кафуле и за подрипнување по карпи.

(види Видео)