Агентот 007 ќе ги вози Aston Martin DBS Superleggera, the DB5, V8 Vantage и Valhalla.

Џејмс Бонд ќе вози 4 различни Aston Martin автомобили, секој од нив претставувајќи различна ера на британскиот бренд. DBS Superleggera, the DB5, V8 Vantage и Valhalla ќе му помогнат на агентот на тајната служба на Нејзиното Височество да ја исполни својата мисија по 25 пат. 

Најновото остварување на James Bond ќе се случи на 8 април наредната година. Главната улога повторно ја толкува Даниел Крег, за последен пат. Ана де Армас е новата Бонд девојка, а негативниот лик ќе го толкува Реми Малек. 

 DBS SUPERLEGGERA
DB5
VALHALLA
V8 VANTAGE