Поп ѕвездата Charli XCX ја заузда новата кампања на брендот за долна облека  Agent Provocateur.

Ова е прва кампања за долна облека на Charli XCX, а тематиката на истата е во духот на родеото и Божиќ. 

„Ми се допаѓаат сите парчиња од колекцијата и целиот ден додека сликавме беше навистина возбудлив. Задоволство ми е да работам со еден ваков бренд.“ вели Charli XCX

Погледнете ги фотографиите од кампањата.