Почетна Uncategorized

Uncategorized

Sport Life

Sport Life донираше новогодишни пакетчиња во повеќе институции за деца и млади

Во пресрет на новогодишните празници Sport Life донираше новогодишни пакетчиња во повеќе институции за деца и млади од ранливите категории. Во текот на минатата и оваа недела претставниците на Sport Life ги посетија: Детскиот дом...

НОВИ ВРЕДНИ АКЦИИ НА СПОРТ ЛАЈФ!

Од 30 ноември до 30 декември, играчите на Sport Life ќе имаат Втора шанса за подарок. Играчите со најмногу тикети со еден промашен натпревар според правилата на „Втора кеш шанса“ ги очекуваат вредни подароци. Најдобриот...
Sport Life

Прогласени победниците на „Двојна шанса за Peugeot 3008“ на SPORT LIFE

Натпреварот на Sport Life –„Двојна шанса за Peugeot 3008” траеше нешто повеќе од 2 месеци, а на најуспешните првопласирани типувачи им донесе по еден СУВ од марката „Peugeot 3008“. Лојалноста и редовноста во игрите му...

Акцијата на Sport Life „Навиваме заедно со Македонија“ обезбеди над 700.000 денари за центарот...

Хуманитарната акција на Sport Life „НАВИВАМЕ ЗАЕДНО ЗА МАКЕДОНИЈА“ која траеше од 11-ти до 21-ви јуни, обезбеди вкупно 712.500 денари, средства наменети за поддршка на Центарот за рани интервенции и третман кај децата со...

Дали сте експерт за типување?

НАТПРЕВАР НА SPORT LIFE: Играчите кои ќе погодат најмногу добитни тикети во периодот од 11 јуни до 11 јули 2021 година ќе имаат можност да станат „Експерти за типување“ на Sport Life и да...

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА SPORT LIFE: „НАВИВАМЕ ЗАЕДНО ЗА МАКЕДОНИЈА”

Sport Life ги повикува сите играчи да се вклучат во хуманитарната акција – „Навиваме заедно за Македонија“, за поддршка на изградбата на центарот за рани интервенции и третман кај децата со нарушувања од аутистичниот...
Sport Life

По едно Peugeot 3008 за двајца најдобри типувачи на Sport Life

Остана уште малку време до крајот на акцијата „Двојна шанса за Peugeot 3008” на Sport Life. Во неа, типувачите, членови на СЛ клубот се натпреваруваат за новиот кросовер на Peugeot, а во игра се...

Двојна шанса за Peugeot 3008 во Sport Life

Новиот натпревар на Sport Life – „Двојна шанса за Peugeot 3008”, на типувачите ќе им донесе две главни премии. Кои ќе бидат играчите коишто ќе ги возат двете СУВ возила од марката Peugeot 3008,...
Sport Life

Бонуси за мерак! Топ тикети во Sport Life!

Вчерашниот ден беше неверојатен за прогнозерите во Sport Life - Дебар Маало и Аеродром, a како резултат на освоениот фантастичен „Лаки бонус 888“ на добивката, кој може да достигне од 8% до 888% во...
Sport Life

Нов милионер во Sport Life – Мајсторија во Тетово со пет пара на тикет

Одличен викенд за играчот на Sport Life во Тетово. Со само пет погодени пара на тикетот и тој се запиша во клубот на “милионери“ на Sport Life. За оваа атрактивна и висока седумцифрена добивка, петте...

ПОПУЛАРНО