Почетна Секс страница 2

Секс

ерекција

Како да ја подобрите вашата ерекција

„Можеби" ќе дојде време кога ерекциите, кои биле чести ќе започнат да „заронуваат". Можеби ова веќе ви се случило. Нема потреба од грижа, ова е чест проблем кај мажите. Ако не сте разговарале со...

Првиот состанок може да биде повеќе од вечера под свеќи

За оние повозбудените, кога велиме повеќе, не алудираме на секс на првиот состанок. Иако таа опција никогаш не е надвор од игра, особено ако има незапирлива сексуална привлечност меѓу двете страни, во конкретниов случај, она...

Статистиките на Pornhub за (женските) порнографски навики

Кога сме веќе кај навиките, статистиките на Pornhub покажуваат дека жените почесто уживаат во порнографски материјали меѓу жени, за разлика од мажите.  Pornhub го објави статистичкиот извештај за 2019 година кој се однесува на најпребаруваните...

Жените, грубиот секс и науката

Една од најчестите сексуални фантазии на жените е онаа за грубиот секс. Науката објаснува зошто Истражувањето е наменето за целите на создавање на книгата Tell Me What You Want. Во истражувањето учествувале повеќе од 4.000...

Mузичка листа за подобро сексуално расположение

Постојат песни кои едноставно го подобруваат расположението, она сексуалното. За некои мажи, Sexual Healing од Marvin Gaye е химната на доброто расположение. Денешните, можеби размислуваат поинаку. Компанијата Kegel8 ја создаде својата најдобра музичка листа,...

Кога мажите ѝ го препуштаат првиот чекор на жената?

Според дискусија на Reddit, мажите сакаат жената да го направи првиот чекор бидејќи се желни за комплименти „Како се чувствуваат мажите, кога жената го прави првиот чекот?“  Вака гласи едно од прашањата кое поттикна дискусија на...

Имате ли пенилна дисморфија?

Пенилна дисморфија е нарушување на перцепцијата на големината на половиот орган кај мажите  Просечната должина на пенисот во ерекција е 14 цм. Истражување од 2006, кое вклучувало 25 илјади мажи, покажува дека скоро половина од...

Канабисот води до подобар секс

Вака гласат последните истражувања, според кои, канабисот може да го подобри сексот за жените Музиката звучи подобро, храната е нерверојатно повкусна, а со последните истражувања и сексот е подобар кога е во друштво на канабисот....
флертувајте

Флертувајте дури и ако сте неверојатно срамежливи

Eдна од поголемите мистерии во светов е како да флертувате, без да излезете некултурен, прост, непривлечен, нападен и слично. Дури и ако сте срамежливи - флертувајте! Наредниве неколку совети ќе ви помогнат да ја усовршите...
самодовербата

Суптилните карактеристики на самодовербата кои го прават мажот привлечен

Кои оние нешта кои ги прават мажите, со кои покажуваат голема самодоверба? Ова е веројатно едно од најпоставуваните прашања кога се зборува за личниот развој кај мажите и факторите кои ги прават привлечни кај...

ПОПУЛАРНО