Прва вселенска мисија на CASETiFY“, е насловена колекцијата наменета за вашите Apple часовници, iPhone, Macbook… инспирирани од NASA. Специјалната колекција за вашите гаџети нуди 16 дизајни означени со иконското лого на Националната аеронаутичко-вселенска управа.

Со опции за прилагодување, овие маски за телефони, ремени за часовници… имаат интересни елементи на себе како значки за пристап до астронаутите, задачи за мисија, планови за класичен вселенски брод на NASA. Па доколку сте фанови на вселената и луѓе кои сакаат да ги истануваат своите драгоцени смарт уреди, од 30-ти Јули оваа колекција ќе биде достапна за купувачите.