Јапонците веќе подолг период се обидуваат да се спротистават на европските водечки компании, но овој пат сериозно веруваат дека е вистинско време за напад на германските марки. Во фокусот на нападот е секако Toyota Camry.

Camry

Судејќи по дизајнот, овој автомобил е наменет и за американските и за европските сладокусци. Од надворешниот изглед на автомобилот може да се забележи дека софистиран и елегантен, а и доста динамичен модел. 

Внатрешноста има подеднакво уникатен и индивидуален јапонски дизајн на ентериер кој освојува. 

Camry

Понудата на погонски единици кај моделот Camry во Европа е сведена само на еден двигател и тоа хибриден.

Тимот на Авто Плус имаше можност потполно да ужива во сите удобности на Toyota Camry, возилото кое претставува сериозна конкуренција и кое ги буди сите сетила. Повеќе за надворешниот и внатрешниот дизајн, перформансите, опремата, моќноста и понудата, прочитајте на Авто Плус.

Camry