Calvin Klein плени со своите рекламни кампањи за долна облека. Без разлика дали за кампањата има одбрано актер, музичар, спортист или модел, овие кампањи низ годините заработиле многу пофалби, полемики, но на крајот секако и голема продажба. Од актери до спортисти да се посетиме на некои од славните мажи, кои смело ја облекоа долната облека на овој познат бренд.

Justin Bieber (Пролет-Лето 2015)

Freddie Ljungberg (рекламна кампања 2005)

Calvin Klein

Mark Wahlberg (рекламна кампања 1992)

Travis Fimmel (рекламна кампања 2001)

Jamie Dornan (рекламна кампања 2009)

Calvin Klein

Djimon Hounsou (рекламна кампања 2007)

Shawn Mendes (#mycalvins кампања 2019)

Hidetoshi Nakata (X range- кампања 2010)

Calvin Klein

Fernando Verdasco (X range- кампања 2010)

Oscar Emboaba (рекламна кампања 2014)

Antonio Sabato Jr. (рекламна кампања 1990)