Откако стана официјален партнер на фудбалскиот клуб Arsenal во 2019 година, брендот 424 започна и соработка со Adidas. Стритвер брендот 424 со нејзината експертиза и перформансниот Adidas одлично се вклопуваат во ова трио создавајќи колекција која вклучува секојдневна облека, обувки и додатоци. Фалејќи се со црвена, црна и „Carbon Grey“, колекцијата не само што ги претставува боите на клубот, туку е и знак на нивниот дом на стадионот Emirates. Целата колекција е претставена од актуелните ѕвезди на Arsenal, Александар Лаказет, Вилијан и Габриел. Продажбата на колекцијата ќе започне од 16-ти Март.