Патики, тренерки и вашиот паметен телефон. Тоа ви е потребно, покрај волјата да вежбате. Ова се неколку апликации кои ќе ви помогнат во вежбањето.

Паметниот телефонот е дел од нашето секојдневно функционирање. Неизоставен дел, кој освен за комуницирање, фотографирање, информирање, може да го користиме и за да ни помогне во вежбањето. Во прилог, некои од поинтересните апликации кои ќе го направат вежбањето дома многу поефикасно. 

Aaptiv
adidas Training and Running by Runtastic
All Out Studio
Fitbit Coach
Jefit