Со ново видео и нова колекција, компанијата Agent Provocateur ја слави натчовечката сила на женската форма. Во кампањата насловена „Play to Win” се величи женственоста и убавината на атлетското тело.

 

Четири спортистки се ѕвезди во оваа кампања, Џорџа Меј-Фентон, Алиша Њуман, Саша ДиЏулијан и Квин Харисон. Фотограф на кампањата за долна облека на Agent Provocateur е Шарлот Велс. Погледнете го видеото!