Бела Хадид, Џиџи Хадид, Хејли Бибер, Карли Клос се само дел од имињата кои се појавија на календарот за 2020 на V Magazine. Овој календар е овозможен со соработката на V Magazine и Guess и е исполнет со „најжешките” супермодели во светот. Фотограф на овие црно-бели слики е Зои Гросман.