Најчитани

здравата исхрана

Слабејте брзо и здраво!

Во овој период од годината сите се запрашуваат како да го намалат вишокот на килограми најбрзо. Па затоа препорачувам да се задржиме на основните...
фармерки

Како до вистинскиот пар фармерки

Фармерките се можеби најважниот дел од машката гардероба. Речиси нема нешто со кое не можат да се комбинираат и затоа тие се најчестиот избор...
Трегери

Трегери

Трегерите во минатото имаа само една функција - да бидат држачи на панталоните. Денес тие покрај што се употребуваат за таа намена, истовремено се...
GT Mk II

GT Mk II новата бесна машина од Ford

Ford GT Mk II е новата машина на Синиот Овал кој е претставен на овогодинешниот Goodwood фестивал на брзина и направен само за возење...
Марјан Петров

Марјан Петров: Среќата е ментална состојба

Урбаниот град го прават препознатливите топоними и препознатливите урбани ликови. Урбаните ликови се оние кои се во релација со градот, оние кои активно живеат...

Популарно